Fårskinn och lammskinn Rommunds fårgård Gotland

Hem  |  Fårskinn   |  Lammskinn  |  Erbjudanden   |  Ernst   |  Beställning   |  Skötsel  |  Om oss  |  Gårdsbutiken

 

Lammskinn extra mjuka till baby
Rommunds fårgård, Gotland

Lammskinn till baby

Lammull är ett oöverträffat naturmaterial, som värmer på vintern och svalkar på sommaren. Det gotländska klimatet gör lammskinnen hållbara. Ett aktivt avelsarbete med 450 får ger oss 700-800 lammungar per år och många vackra lammskinn att välja mellan.

Våra lammskinn är extra mjuka och smidiga. Pris 2350-2650 kr, inklusive frakt.

Lammskinn Gotland baby

Mjukt och skönt

Lammskinn ger en ombonad och trygg miljö i sängen och barnvagnen.

Varmt och behagligt

Lammskinn är utmärkt att leka och sova på. Ta med lammskinnet och barnet känner igen sin lugna och sköna plats.

Absorberar fukt

Ullen har en förmåga att suga upp fukt. Barnet behåller därför värmen bättre, om blöjan läckt eller det är fuktigt ute.

Lugnande

Ull har en lugnande inverkan, vilket kan göra spädbarn mer harmoniska och lugna.

Lammskinn det naturliga valet

Priset för ett lockigt tvättbart lammskinn till baby med 3,5 cm ullängd är 2350-2650 kr, inklusive frakt. I mån av tillgång försöker vi ge förslag på lammskinn i olika prisklasser.

Vi väljer ut lammskinn till baby med mjukt pälshår och smidigt läder, vilket ger ett lätt och behagligt skinn. Längden på lammskinnen är runt 100 cm.

Eftersom skinnet är smidigt går det bra att vika till det om man vill ha det lite mindre i liggvagnen, för att sedan använda hela lammskinnet när barnet kommer över i sittvagn. När barnet blir större kan det användas som en mysig sängmatta i barnets rum t.ex.

Beställa lammskinn

Lammskinnen till baby finns i vitt, ljus-, mellan- och mörkgrått. Beställ nu och få ett personligt utvalt förslag på lammskinn med foton, storlekar och pris via e-post inom en vecka. Monika har sorterat ut tusentals lammskinn till nöjda kunder under årens lopp samt många vinnarskinn i olika tävlingar. Personlig service är lite av vårt koncept, vare sig du handlar via nätet eller besöker vår gårdsbutik.

Dop, bröllop eller födelsedag?

Ett mjukt och silkigt gotländskt lammskinn är en uppskattad present av nyblivna föräldrar, även en fin dopgåva eller present till lite större barn.

Skriv i beställningen vilket datum ni behöver lammskinnet. Brådskar det kan ett lammskinn vara framme på 2-4 dagar, annars är normal leveranstid 1-2 veckor.

Efter 18 års försäljning av lammskinn på nätet har vi många nöjda kunder som ständigt kommer tillbaka. Välkommen att köpa ett gotländskt lammskinn från Rommunds fårgård du också!

Vita lammskinn

Är du intresserad av ljusa skinn kan vi också erbjuda vita lammskinn som kommer från våra korsningar mellan de grålockiga Gotlandslammen och de vitlockiga Leicesterlammen. Dessa korsningar ingår i vårt avelsarbete och ger vackra mjuka vitlockiga skinn.

Vitlockiga tvättbara lammskinn fungerar utmärkt till baby. Ullens egenskap att stöta ifrån sig smuts gör att det fungerar lika bra med ett vitt som ett grått skinn till babyn.

Sociala medier

Följ oss gärna på Instagram och Facebook och se mer av vad vi gör.

Tackor från Rommunds fårgård, Gotland


"Vilket vackert lammskinn! Jag har aldrig hållit i något liknande, så mjukt, helt underbart. Ett stort tack från oss."

Carina

"Idag blev jag farmor till en liten flicka!! Och samma dag hämtade jag ut ett helt fantastiskt fint lammskinn, som hon ska få!!! Jag är helnöjd. Blev precis som jag hade tänkt mig. Stort TACK."

Hälsningar Margreth

"Nu har jag hämtat ut paketet. Åhh, så fint skinn och vad gott det doftar! Det blir toppen för bebisen att ligga och snosa på. Det kommer att bli en uppskattad present av bebisen och föräldrarna."

Jonas

"Har hämtat ut skinnet idag! Underbart, precis lika mjukt och vackert som jag föreställt mig! Lilla Linn kommer stortrivas i vagnen! Tack så mycket!!"

/Birgitta

"Varmt tack för det fina, lockiga lammskinnet som mitt lilla barnbarn Clara nu ligger på, mår bra och verkar nöjd. Även hennes föräldrar är mycket nöjda och glada över skinnet. Tack också för trevlig hjälpsamhet och service."

Vänligen Elisabeth

"Måste få tacka för att även denna gång fått ett så underbart lammskinn från er!!!! Det var lika fint, som det jag köpte till mitt barnbarn Elvira för ett år sedan. Och nu har mitt andra barnbarn Vera fått ett lika fint. Föräldrarna blev jätteglada o nöjda. Även de små flickorna förstås. STORT TACK, jag återkommer gärna."

Margreth

"Varmt TACK för lammskinnet, det blev perfekt! Lilla Evelina vände på sig (aldrig sett henne göra det tidigare) och gosade ner sitt ansikte i ullen och riktigt njöt, det såg så mysigt ut! :-)"

Med vänlig hälsning Minna

"Hämtade idag ut min babys lammskinn, helt fantastiskt! Så mjukt och fint och vilken underbar färg! Kommer att passa perfekt till min granitgrå Briovagn."

Tack, Ulrika

"Vill bara tacka så enormt mycket för det fina lammskinnet. Är verkligen kanonfint och mjukt, såg precis ut som på bilden, beskrivningen stämde också jättebra överens. Min 4-månaders dotter blev helt salig och burrade ner både händer, ansikte och vände sig från rygg till mage för första gången efter att ha legat på skinnet i två minuter. Kommer verkligen rekommendera er."

MVH Rebecca

"Vi löste ut lammskinnet i fredags och vår lille pojke älskar det! Så mjukt och fint. Vi är mycket nöjda."

Vänliga hälsningar Annika

"Lammskinnet har redan kommit. Det var snabba ryck. Och det är jättefint och kommer att bli jättemysigt för bebisen att ligga på. Tack för snabbt och trevligt bemötande."

Hälsningar Kersti

"Tack så mycket för leveransen av lammskinnet - det var jättevackert - underbar färg och fina lockar!! Kom dessutom lagom till mitt lilla barnbarn föddes på juldagen, så ett lammskinn kommer att komma väl till pass denna snörika och kalla vinter!!"

Med vänlig hälsning Ingela

"Jag fick ett av era fina lammskinn i julklapp och jag vill bara skriva och säga att det är underbart! Min son som just börjat upptäcka världen älskar att ligga på fällen och greppa i lockarna."

Med vänlig hälsning Hannah

"Hjärtligt tack för det fina lammskinnet, är så nöjd med det!"

Hälsningar Birgitta

"Tack för det fina lammskinnet. Lilla Tristan fick det i julklapp. När vi la honom på skinnet så sträckte han ut sina armar, grabbade tag med båda händerna och drog skinnet framför ansiktet. Han njöt. Stort tack!"

Tristans mormor

"Tack för ett jättefint lammskinn."

Maj

 

Barnsajten.com - Mycket om och för barnen

 

 

SM Fårskinn Gotland, Rommunds fårgård

Efter många års arbete med fårskinn sitter det i händerna. Lammskinnen från Rommunds fårgård har rönt stora framgångar. Fem SM-titlar, plus en sjätte med lammskinn från Enge fårgård. 

"Måste få tacka för att även denna gång fått ett så underbart lammskinn från er!!!! Det var lika fint, som det jag köpte till mitt barnbarn Elvira för ett år sedan. Och nu har mitt andra barnbarn Vera fått ett lika fint. Föräldrarna blev jätteglada o nöjda. Även de små flickorna förstås. STORT TACK, jag återkommer gärna."

Margreth

Kundens önskemål i fokus

Välkommen att få ett personligt utvalt förslag med foton, storlekar och pris via e-post inom en vecka. Om det är brådskande ange i beställningen till vilket datum du behöver ha skinnet.

Besök på Gotland?

Kom gärna och titta i vår gårdsbutik, som är öppen året runt.

Lockar på lammskinn från Rommunds fårgård

Val av ullängd

Ett lammskinn med 3,5 cm ullängd är en allround ullängd för en bebis. Den passar bra till vagnen, i sängen också att sitta eller ligga på direkt på golvet. Det finns en kortare ullängd på 1,8 cm ullängd som kan vara ett alternativ i en vagn med insats, men till babyn på ett golv är den väl tunn.

Hem  |  Fårskinn   |  Lammskinn  |  Erbjudanden   |  Ernst   |  Beställning   |  Skötsel  |  Om oss  |  Gårdsbutiken

Gotlandslamm - Rommunds fårgård | Gammelgarn, Rommunds 612 | 623 67 KATTHAMMARSVIK
Tel +46 (0)498 58024 | Mobil +46 (0)70 947 61 28 | info@gotlandslamm.se | www.gotlandslamm.se

© Gotlandslamm - Rommunds får gård | Fårskinn och lammskinn från Gotland |Uppdaterad 2018-01-12