Erbjudanden från Rommunds fårgård Gotland om du köper fler skinn. Bilden visar några av gårdens lammskinn från Gotlandsfår.

Våra erbjudanden

Köp 2-8 skinn och få 150 kr i rabatt/skinn. Väljer du ett färdigt skinnpar är rabatten redan dragen. För övriga skinn dras rabatten av automatiskt i kassan. Gäller endast i webbshoppen och för leverans inom Sverige och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Behöver du många fårskinn? Vid köp av 9 skinn eller fler lämnar vi 10% rabatt på hela köpet. Gäller både företag och privatpersoner och dras automatiskt av i webbshoppen.

Vi lämnar även 5% rabatt på köp av 5-8 fårskinn i gårdsbutiken samt 10% rabatt vid köp av 9 skinn eller fler. Gäller fårskinn till ordinarie priser.

Till webbshop

Sittdyna fårskinn

Hög mysfaktor i köket med sittlappar i lammskinn. Utskurna rundlar i tvättbart lammskinn, ca 35 cm i diameter. En allround storlek som passar bra till alla möjliga former av stolar.

Pris 2250 kr, inkluisve frakt, för fyra stycken. Tillverkas efter beställning och återkoppling. Leveranstid ca två veckor.

Beställ sittlappar
Erbjudanden från Rommunds fårgård på Gotland. Bilden visar en sittdyna i lammskinn från Gotlandsfår.
Billiga lammskinn från Rommunds fårgård på Gotland. Fotot är taget av Marie Hedrén och visar en katt på ett vitt lammskinn.

Foto: Marie Hedrén

Billiga lammskinn

Vita rakhåriga

Vita rakhåriga tvättbara lammskinn med ett extra tjockt och tätt pälshår från 1350 kr, inklusive frakt. Perfekta att sitta på ute sommar, vinter, vår och höst. Många köpa dessa billiga bruksskinn till fjäll- och sommarstugan. Skönt att slippa släpa dynor. Enkelt att hänga skinnet över exempelvis en köksstol och sen bara ta det med i handen på vägen ut.

Gott att sitta eller ligga på om du är frusen, har värk eller sitter i rullstol. Luftspalten som cirkulerar mellan ullen och kroppen ökar blodcirkulationen. Ett prisvärt alternativ till babyn och på dagisvilan. Skinnen kommer från våra köttraskorsningar.

Till webbshop
Erbjudande om billiga lammskinn från Rommunds fårgård på Gotland. Den här bilden visar en hund på ett lammskinn från Gotlandsfår.

Grålockiga skinn

Ibland har vi grå tvättbara lammskinn med priser från 1350 kr, inklusive frakt, till hunden eller katten. Skinnen kommer från vintersäsong och har vaddigt pälshår.

Just nu helt slut i lagret.

Hunden på fotot har ett extra fint lammskinn.

Till webbshop

Pälssömnad till inredning

Vi utför sömnadsarbeten på beställning i mån av tid och tillgång. Kanske behöver du matchande lammskinn till en fäll eller för att klä en bänk? Vi sorterar ut lämpliga förslag och syr ihop efter överenskommelse. En kudde eller något annat till inredning?

Lammskinn till att dyna från Rommunds fårgård Gotland.