Erbjudanden från Rommunds fårgård Gotland om du köper fler skinn. Bilden visar några av gårdens lammskinn från Gotlandsfår.

Våra erbjudanden

Webbshop

  • Vi lämnar 5% rabatt på hela köpet fr.o.m. 5500 kr med rabattkod: 5%
  • Vi lämnar 10% rabatt på hela köpet fr.o.m. 20000 kr med rabattkod: 10%

* Ange rabattkoden i kassan. Rabatterna gäller för både företag och privatpersoner och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Gårdsbutik

  • Vi lämnar 5% rabatt på hela köpet fr.o.m. 8000 kr.
  • Vi lämnar 10% rabatt på hela köpet fr.o.m. 20000 kr.

* Rabatterna gäller vid köp av skinn till ordinarie pris och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Till webbshop

Sittdyna fårskinn

Hög mysfaktor i köket med sittlappar i lammskinn. Utskurna rundlar i tvättbart lammskinn, ca 34 cm i diameter. En allround storlek som passar bra till alla möjliga former av stolar.

Pris 2250 kr, inkluisve frakt, för fyra stycken. Tillverkas efter beställning och återkoppling. Leveranstid ca två veckor.

Pälssömnad till inredning

Vi utför sömnadsarbeten på beställning i mån av tid och tillgång. Behöver du matchande lammskinn för att klä en bänk, kuddar eller något annat till inredning? Kontakta oss för offert.

Kontakta oss
Erbjudanden från Rommunds fårgård på Gotland. Bilden visar en sittdyna i lammskinn från Gotlandsfår.
Billiga lammskinn från Rommunds fårgård på Gotland. Fotot är taget av Marie Hedrén och visar en katt på ett vitt lammskinn.

Foto: Marie Hedrén

Prisvärda lammskinn

Vita rakhåriga tvättbara lammskinn med ett extra tjockt och tätt pälshår. Pris från 1350 kr, inklusive frakt. Perfekta att sitta på ute sommar, vinter, vår och höst. Många köpa dessa billiga bruksskinn till stugan. Enkelt att hänga skinnet över exempelvis en köksstol och sen bara ta det med i handen på vägen ut. Du slipper släpa dynor och får skinnets värmande egenskaper på köpet.

Gott för kroppen om du är frusen. Också tryckavlastande om du har värk eller använder rullstol. Luftspalten som cirkulerar mellan ullen och kroppen ökar blodcirkulationen. Ett prisvärt alternativ till babyn i vagnen/på dagisvilan eller varför inte sova på det själv?

Skinnen kommer från våra köttraskorsningar.

Till webbshop
Erbjudande om billiga lammskinn från Rommunds fårgård på Gotland. Den här bilden visar en hund på ett lammskinn från Gotlandsfår.

Sekunda lammskinn

Ibland har vi sekunda tvättbara grå- och vitlockiga lammskinn med priser från 1350 kr, inklusive frakt, till hunden eller katten. Skinnen kommer från vintersäsong och har vaddigt pälshår. Dessa skinn finns endast i gårdsbutiken, men det går även fint att få dem skickade.

Mer om fårskinn Gotland