Recensioner

Vilket vackert lammskinn! Jag har aldrig hållit i något liknande, så mjukt, helt underbart. Ett stort tack från oss.

— Carina

Varmt TACK för lammskinnet, det blev perfekt! Lilla Evelina vände på sig (aldrig sett henne göra det tidigare) och gosade ner sitt ansikte i ullen och riktigt njöt, det såg så mysigt ut!

— Minna

Vi har just hämtat ut lammskinnen från Posten. WOW! Vilka skinn! Helt uppenbart att den kvaliteten var värd sitt pris. Riktigt fina.

— Per & Lina

Nu har fårskinnet kommit fram, helt underbart! Så mjukt och fint och så lätt det är! Jag kan rekommendera både skinn och service som utmärkt. Stort tack!

— Monika

Jag har precis varit och hämtat paketet från er och WOW!! Så fantastiskt fina lammskinn! Ska bli roligt att få ge ett till Axel på hans dop på lördag. Och ett till vår lille normman Jonah på hans dopdag den 13:e januari. Tusen tack! Så kul att följa er på Instagram, underbara bilder.

— Marita

Vill bara säga att jag tycker att detta grå lammskinn är så vackert och jag är så nöjd. Jag kommer att återkomma samt rekommendera er till mina vänner.

— Britt

Måste få tacka för att även denna gång fått ett så underbart lammskinn från er!!!! Det var lika fint, som det jag köpte till mitt barnbarn Elvira för ett år sedan. Och nu har mitt andra barnbarn Vera fått ett lika fint. Föräldrarna blev jätteglada o nöjda. Även de små flickorna förstås. STORT TACK, jag återkommer gärna.

— Margreth

Nu har jag hämtat ut paketet. Åhh, så fint skinn och vad gott det doftar! Det blir toppen för bebisen att ligga och snosa på. Det kommer att bli en uppskattad present av bebisen och föräldrarna.

— Jonas

Jag är helnöjd med lammskinnet. Det är bara så fint. Tack!

— Anna-Lena

Vilket fint lammskinn! Så mjukt och så vackert. Nu har jag överlämnat det till min dotter som ska få sitt första barn om några veckor. Vi glädjer oss så till att få lägga den lilla på de mjuka fina lockarna.

— Helena

Rättvisan är skipad i familjen! Nu njuter vi båda av underbara skinn från Rommunds! Tack för fin service och kvalitetsskinn!

— Karin F

Fårskinnet har kommit – det var mycket vackert och det känns bra att få ge bort en sådan fin present!

— Lena Andersson S

Nu har vi tagit emot lammskinnen. De är helt fantastiska! 1000 tack!!!

— O. Danielsson

Fick skinnet idag, jag är supernöjd!

— Henrik

Jag hämtade fårskinnen igår, dom var jättefina och större än jag trott, blir skönt i fåtöljen/soffan nu i höstmörkret, dessutom snyggt.

— Lena

Hej och tack för fantastiska fårskinn! Njutbart att sitta och ligga i soffan.

— Katharina

Ville bara berätta att jag är så nöjd med mina fina fårskinn. Nu ligger de i vår gamla slitna hörnsoffa som har blivit alldeles ny och tidigare i våras, när det var lite kyligt värmde de så gott. Nu får de komma ut på altanen i trädgårdsstolarna. En riktigt bra investering!

— Pia

Vilket vackert lammskinn! Jag blev alldeles lycklig när jag öppnade paketet och såg de vackra lockarna. Det blev helt perfekt med den vackert silvriga färgen också. Bilderna över nätet gör inte dessa lammskinnen rättvisa. Vilken tur jag hade som hittade er – bara av en slump när jag Googlade.

— Ann-Christine

Jag fick ett av era fina lammskinn i julklapp och jag vill bara skriva och säga att det är underbart! Min son som just börjat upptäcka världen älskar att ligga på fällen och greppa i lockarna.

— Hannah

Tack så mycket! Igår kom skinnet, helt fantastiskt mjukt och jättefint. Visste inte att lammskinn kunde vara så mjuka. Passar perfekt i vagnen.

— Sarah

Idag blev jag farmor till en liten flicka!! Och samma dag hämtade jag ut ett helt fantastiskt fint lammskinn, som hon ska få!!! Jag är helnöjd. Blev precis som jag hade tänkt mig. Stort TACK.

— Margreth

Har hämtat ut skinnet idag! Underbart, precis lika mjukt och vackert som jag föreställt mig! Lilla Linn kommer stortrivas i vagnen! Tack så mycket!

— Birgitta

Varmt tack för det fina, lockiga lammskinnet som mitt lilla barnbarn Clara nu ligger på, mår bra och verkar nöjd. Även hennes föräldrar är mycket nöjda och glada över skinnet. Tack också för trevlig hjälpsamhet och service.

— Elisabeth

Nu har jag hämtat fårskinnen och de är jättefina. Jag tycker verkligen om dem. Tack så mycket!

— Ulla

Tusen takk for nydelig/vakkert saueskinn. Jeg fikk det i dag. Jeg er helt forelsket.. Kanskje bestiller jeg til venner en annen gang. Nå kan vinteren komme.

— Eli Berge, Norge

Tack för mycket fantastiska och vackra skinn, är mycket nöjd.

— Kristina

Hämtade idag ut min babys lammskinn, helt fantastiskt! Så mjukt och fint och vilken underbar färg! Kommer att passa perfekt till min granitgrå Briovagn.

— Ulrika

Vill bara tacka så enormt mycket för det fina lammskinnet. Är verkligen kanonfint och mjukt, såg precis ut som på bilden, beskrivningen stämde också jättebra överens. Min 4-månaders dotter blev helt salig och burrade ner både händer, ansikte och vände sig från rygg till mage för första gången efter att ha legat på skinnet i två minuter. Kommer verkligen rekommendera er.

— Rebecca

Jag har hämtat ut fårskinnet idag. Det var helt fantastiskt fint. Jag är jättenöjd.

— Margareta

Jag måste bara skriva att jag hämtat fårskinnen idag. De är helt underbara, exakt den färg som jag ville ha. Jag är så glad för dessa och tänk vad sköna de är nu när det är så kallt. Hjärtligt tack för en bra affär.

— Inga-Maj Ström

Har modtaget skinnet – det er helt perfekt!

— Jacob, Denmark

Jag har idag hämtat mitt paket på Posten. Ett vackert mjukt krulligt lammskinn. Jag är så nöjd och belåten. Tack för all hjälp!

— Gunilla

Hämtade lammskinnet idag, jättefint!

— Hannes

Vill härmed bara tacka för jättebra service. Har i dagarna hämtat ut ett underbart lammskinn från er, som jag vet kommer skänka mottagaren mycket glädje.

— Emma

Nu har vi fått våra skinn och de är så fina!

— Susanne

Vi är otroligt nöjda med fårskinnet. Helt klart över förväntan. Vi återkommer om 30 år (det var ju så länge vårt gamla skinn höll ihop). Ett stort tack!

— Douglas och Marie

Jag ville bara tacka för det jättefina skinnet jag köpte av er. Det var precis ett sådant jag ville ha.

— Anja Westberg

Vi löste ut lammskinnet i fredags och vår lille pojke älskar det! Så mjukt och fint. Vi är mycket nöjda.

— Annika

Lammskinnet har redan kommit. Det var snabba ryck. Och det är jättefint och kommer att bli jättemysigt för bebisen att ligga på. Tack för snabbt och trevligt bemötande.

— Kersti

Tack så mycket för leveransen av lammskinnet – det var jättevackert – underbar färg och fina lockar!! Kom dessutom lagom till mitt lilla barnbarn föddes på juldagen, så ett lammskinn kommer att komma väl till pass denna snörika och kalla vinter!!

— Ingela

Tusen takk for flotte skinn!! Helt perfekt! Jeg kjøpte et pelsfårskinn fra en norsk leverandør i vår, men det skinnet kan ikke måle seg med dine skinn når det kommer til glans og krøll, så jeg anbefaler alle som ønsker seg ”krølleskinn” (som noen kaller det) og ta en titt på https://gotlandslamm.se fine sider.

— Brita

Jag fick ett av era fina lammskinn i julklapp och jag vill bara skriva och säga att det är underbart! Min son som just börjat upptäcka världen älskar att ligga på fällen och greppa i lockarna.

— Hannah

Tack så väldigt mycket! Nu har jag fått skinnet. Så fantastiskt vackert, mjukt och skönt!

— Ingrid

Igår hämtade jag ut lammskinnet och kan bara säga tusen tack för ett fantastiskt vackert skinn. Toppkvalitet!!! Så tusen tack för all hjälp med de olika förslagen. Nu får det snart bli ett skinn också till mig själv i egenpresent, för sådana måste man ju unna sig lite då och då!

— Margareta

Tack för ett så vackert skinn, ljuvliga lockar…

— Annika

Tack så hjärtligt för det fina lammskinnet.

— Ann

Vill bara berätta att vi förra veckan köpte två skinn hos er som bröllopspresent och det var helt rätt beslut! Sonen och numera sonhustrun blev så glada och dessutom var det roligt att den nästan första kommentaren från sonen var ”vilken fin kvalitet”. Tack för hjälpen vid valet, stressade som vi var dessutom. Alltid trevligt att besöka er butik!

— Lena

Jag är helnöjd med lammskinnet. Det är bara så fint. Tack!

— Anna-Lena

Tack så mycket för det fina barnbarnbarns skinnet! Jättemjukt och fint. Nu är det bara att vänta på att han kan mysa med det!

— Birgitta

Hjärtligt tack för det fina lammskinnet, är så nöjd med det!

— Stina

Tack för det fina lammskinnet. Lilla Tristan fick det i julklapp. När vi la honom på skinnet så sträckte han ut sina armar, grabbade tag med båda händerna och drog skinnet framför ansiktet. Han njöt. Stort tack!

— Tristans mormor

Tack för ett jättefint lammskinn.

— Maj

Nu ligger mitt lammskinn framför sängen. En lycka att ha ett så vackert Gotlandsskinn.

— Ann Marie

Jag måste tala om att lammskinnet var jättefint, mjukt och härligt. Motsvarade beskrivningen och mina förväntningar. Stort tack!

— Kirsten

The sheepskins arrived safely today. How beautiful colour they have, and how amazing curly – and so soft. Thank you. They will have much use – we will take them to our summer cottage on the shore of Lake Saimaa, where they will keep us warm.

— Susanna, Finland

Skinnen har kommit. De är ljuvliga! Tack för bra service av fina produkter. Önskar er en fin adventstid och en god jul!

— Norra gaveln, Sundsvall

Så fantastiskt fina skinn. Barnen får se dem på julafton. Önskar er en fin dag. Ni är så trevliga och tillmötesgående.

— Catarina

Har precis hämtat skinnet och jag måste säga att det var fullständigt underbart mjukt och vackert. Överträffar alla förväntningar!

Och tack för er fantastiska service med så snabb leverans! Nu väntar vi bara på nästa leverans – på den som ska sova på fällen!

— Elisabeth

Nu har jag fått lammskinnen. Så underbart mjuka, sköna och fina. Kommer beställa fler.

— Ingalill

Jag har hämtat ut skinnet nu. Väldigt nöjd. Tack!

— Eva

Tack för skinnet! Det var jättefint!

— Ann-Margret

Nu har 60-åringen fått sitt fårskinn, det kom tårar av glädje och hon blev så nöjd och tacksam. Tusen tack för ett fint skinn.

— Malin

Idag hämtade jag ut paketet från er. Vilket underbart lammskinn, precis som jag önskade. Jag är sååå nöjd. Stort tack!

— Bodil
Till webbshop