Recensioner

Vilket vackert lammskinn! Jag har aldrig hållit i något liknande, så mjukt, helt underbart. Ett stort tack från oss.

— Carina

Varmt TACK för lammskinnet, det blev perfekt! Lilla Evelina vände på sig (aldrig sett henne göra det tidigare) och gosade ner sitt ansikte i ullen och riktigt njöt, det såg så mysigt ut! 🙂

— Minna

Vi har just hämtat ut lammskinnen från Posten. WOW! Vilka skinn! Helt uppenbart att den kvaliteten var värd sitt pris. Riktigt fina.

— Per & Lina

Nu har fårskinnet kommit fram, helt underbart! Så mjukt och fint och så lätt det är! Jag kan rekommendera både skinn och service som utmärkt.

— Monika

Jag har precis varit och hämtat paketet från er och WOW!! Så fantastiskt fina lammskinn! Ska bli roligt att få ge ett till Axel på hans dop på lördag. Och ett till vår lille normman Jonah på hans dopdag den 13:e januari. Tusen tack! Så kul att följa er på Instagram, underbara bilder.

— Marita

Vill bara säga att jag tycker att detta grå lammskinn är så vackert och jag är så nöjd. Jag kommer att återkomma samt rekommendera er till mina vänner.

— Britt

Måste få tacka för att även denna gång fått ett så underbart lammskinn från er!!!! Det var lika fint, som det jag köpte till mitt barnbarn Elvira för ett år sedan. Och nu har mitt andra barnbarn Vera fått ett lika fint. Föräldrarna blev jätteglada o nöjda. Även de små flickorna förstås. STORT TACK, jag återkommer gärna.

— Margreth

Nu har jag hämtat ut paketet. Åhh, så fint skinn och vad gott det doftar! Det blir toppen för bebisen att ligga och snosa på. Det kommer att bli en uppskattad present av bebisen och föräldrarna.

— Jonas

Fick skinnet idag, jag är supernöjd!

— Henrik