Lammskinn & lammkött med humanitär hjälp

Till artikeln om lammskinn & lammkött med stöd till Ukraina

Påsken är en högtid som är starkt förknippad med lamm här i Sverige. Vad kan då vara bättre än att kombinera ett köp av lammskinn & lammkött med att vi skänker pengar till hjälpinsatser i Ukraina? Kriget där berör oss alla djupt och behovet av humanitära insatser är stort. Vill du hjälpa oss att hjälpa det ukrainska folket kan du köpa ett lammskinn eller vår kasse med lammkött.

Gårdskasse med lammkött

Vi har sorterat ihop en påse med godsaker från gården innehållande två lammfärs, två lammkorv och en rostbiff till ett rabatterat pris av 500 kronor. För varje såld påse skänker vi 100 kr oavkortat till Röda korsets hjälpinsatser i Ukraina. Försäljningen börjar nu direkt och pågår sen ända till påskafton.

Gotländskt lammskinn

Det kanske är så att du funderar på att köpa ett gotländskt lammskinn. Gör då slag i saken nu och vi skänker 100 kr/sålt skinn till Ukraina. Gäller både vid köp i gårdsbutiken och genom vår webbshop fram till påskafton.

Lagom till att vårsäsongen drar igång och vi vill sitta ute, så lämnar vi dessutom 100 kr i rabatt i gårdsbutiken på de täta, sköna vita rakhåriga skinnen, plus att vi skänker 100 kr/skinn. Det erbjudandet gäller fr.o.m. den 25 mars och hela april månad ut.

När är det öppet?

Gårdsbutiken på Rommunds fårgård i Gammelgarn är öppen året om. Vill ni besöka oss går det fint att chansa (måndag-lördag) och slå oss en signal när ni är här eller så går det bra att boka en tid i förväg på 070-947 61 28.

Öppet i påsk

Skärtorsdagen kl 13-15
Långfredagen kl 13-15
Påskafton kl 13-15

Vi hoppas att få se många av er här till påsk. Förutom gårdskassarna har vi såklart laddat upp med lammstekar, våra populära burgare och andra goda detaljer från gårdens produktion av lamm och nöt. Eftersom lamningen är igång uppskattar vi att ni under påskhelgen respekterar öppettiderna.

Hur hittar jag?

Knappa in Rommunds fårgård på GPS:en eller Gammelgarns kyrka, därifrån är det välskyltat.

Varmt välkomna till oss ~ Monika & Björn

Lite länktips:

Följ oss eller prenumerera på bloggen via rss.